Restaurang och bageri

Att få laga mat till någon är en ära. En uppgift man blir anförtrodd. Det handlar om någons välmående, glädje och hälsa, och eftersom måltiden dessutom kan vara dagens höjdpunkt så vill vi servera lust och fägring, inte bara mat.

Alla kockar på Tre Stiftelser har restaurangutbildning, tillsammans med egen dietist, egen stjärnkock och flera gästspelande stjärnkockar, lagar de utsökta näringsriktiga måltider för hyresgästerna. Vi prioriterar ekologiskt, närproducerat och säsongsanpassat då det ger bättre kvalitet, är roligare att tillreda och samtidigt är bättre för miljön.

Vi erbjuder två lunchalternativ, och eftersom vegetarisk mat blir mer och mer uppskattat har vi ibland dessa miljövänligare rätter på vår meny. Bröd ser vi som ett komplement till maten, sedan mitten av februari 2016 har vi ett eget bageri som bakar bröd måndag till fredag.

Ibland finns det önskemål att samla anhöriga och vänner i en större lokal än den egna lägenheten. Vi kan erbjuda sammankomster kring vällagad mat i vackra lokaler. Kontakta oss om du vill ordna en egen tillställning.

Vårt starka engagemang ledde 2008 till att vi korades till bästa seniorservering i Arla Foods årliga tävling Guldkon. Motiveringen till utmärkelsen lyder:

”Långkok, husmanskost och hög klass på serveringen. Riktig mat tillagad med äkta råvaror och mycket kärlek. Tillsammans skapar dessa ingredienser en atmosfär att njuta i. Maten kan vara ett av de få glädjeämnen som är kvar på ålderns höst, och här gör maten dig lycklig.”.

Vår filosofi är att maten ska vara lust och glädje, en sinnlig njutning som ökar lusten till livet.

Bistro Skeppet

Matsal Otium