Matsedel Hyresgäster
Denna vecka
För hyresgäster
Veckans kvällsmatsalternativ: Krämig tonfisksallad på smörstekt toastDagens husman: Kokt kyckling i currysås med morötter och gul lök serveras med ris
Dagens: Vegetariska biffar serveras med franska grönsaker och potatismos
Dessert: Glasstrut
Kvällsmål: Hermanssons låda (varm) serveras med våningens grönsaker
För hyresgäster
Dagens husman: Fiskbullar i skaldjurssås serveras med dillslungade ärtor samt potatismos
Dagens: Gulasch på oxytterlår serveras med syrad grädde och kokt potatis
Dessert: Karamellpudding med socker & saltkanderad MANDEL
Kvällsmål: Gammaldags fruktkompott med mjölk och våningens matiga smörgåsar
För hyresgäster
Dagens husman: Brässerad fisk med hummerfond, apelsin och timjan, ROSENkål och kokt potatis
Dagens: Kycklinglårfilé med tomat, basilika och sidfläsk samt potatismos
Dessert: SOMMARMINNE: fläder & krusbärskompott med mjölk
Kvällsmål: Varma smörgåsar med ost och rökt skinka serveras med morotstzatziki
För hyresgäster
2:a adventDagens husman: Kålpudding serveras med sirapssky, lingonsylt och kokt potatis
Dagens: Pasta med krämig sås på fisk, räkor, vitt vin och örter
Dessert: Hembakad morotskaka med julkryddor och citronfrosting
Kvällsmål: Krämig champinjonsoppa serveras med våningens matiga smörgåsar
Nästa vecka
För hyresgäster
Veckans kvällsmats alternativ: Nubberöra med matjessill samt ostsmörgåsDagens husman: Stekt falukorv serveras med stuvade grönsaker, senap och kokt potatis
Dagens: Gulasch på linser och rotfrukter serveras med persiljekräm och kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa toppad med mandelbiskvier och vispad grädde
Kvällsmål: Smörstekta köttbullar serveras med makaroner, ketchup och grönsaker
För hyresgäster
Dagens husman: Vegas klassiska ärtsoppa med fläskbog serveras med grov senap
Dagens: Stekt, panerad fisk med dansk remouladsås, blomkål, citron och kokt potatis
Dessert: Pannkakor med hemkokt sylt och vispad grädde
Kvällsmål: Varm risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk samt matig smörgås
För hyresgäster
3:e adventDagens husman: Rödvinsbrässerad kyckling med sidfläsk och champinjoner samt potatismos
Dagens: Fisk Florentine - ostsås och bladspenat serveras med kokt potatis
Dessert: Mjuk pepparkaka med vispad lingongrädde
Kvällsmål: Slät potatis och purjolökssoppa serveras med våningens matiga smörgåsar