Dagverksamhet Klubb Vega

Vilka är det som kommer till Klubb Vega?

Klubb Vega är en mötesplats för dig som är yngre med demenssjukdom i det tidiga eller medelsvåra sjukdomsskedet. Du ska vara under 65 år när du börjar på Klubb Vega. Det kostar inget att bli medlem och det behövs inget bistånd. Du kan komma hit en, två eller tre dagar i veckan. Allt efter dina önskemål, ditt behov så länge som vi har plats. Vi kan som mest ta emot 6 medlemmar per dag.

Varför ska jag komma till Klubb Vega?

Hit kan du komma för att få ett socialt sammanhang, en bättre struktur på dagen och meningsfull tillvaro.

Öppettider

Vardagar mellan 9 och 15.

Utflykter:

Klubb Vega har en buss! Med bussen åker vi var vi vill, bara vi hinner hem i tid. Kanske ut till skärgården, Tjolöholms slott, Smithska udden, sevärdheter, ut i naturen, shopping… Du kan också komma med förslag! Eventuella kostnader vid utflykter får du betala själv.

En dag Klubb Vega:

Dagen planeras efter de önskemål som ni medlemmar har.

Vi brukar börja dagen med med att sitta och prata lite, läsa tidningen eller titta på TV. När alla har kommit så äter vi frukost. Sedan är det dags att planera resten av dagen t ex vad vi vill göra.

Lunch äter vi tillsammans i Bistro Skeppet som är en lunchrestaurang intill våra lokaler i Vegahusen, eller så äter vi på en restaurang på stan. Lunchen betalar var och en för sig.
Man kan även ta med sig mat och värma här.

Om vi är kvar på Vegahusen på eftermiddagen kan vi ta en promenad i Slottsskogen, lösa quiz, spela spel och ta en fika och samtala.

Tel: 031-70 42 608

Mobil: 0706-72 70 42

Mailadress: klubbvega@trestiftelser.se

Adress: Klubb Vega Vegagatan 55 (plan 2)

41311 GÖTEBORG