Dagverksamhet Klubb Vega

Vilka är det som kommer till Klubb Vega?

Klubb Vega är en mötesplats för dig som är yngre med demenssjukdom i det tidiga eller medelsvåra sjukdomsskedet. Du ska vara undre 65 år när du börjar på Klubb Vega. Det kostar inget att bli medlem och det behövs inget bistånd. Du kan komma hit en, två eller tre dagar i veckan. Allt efter dina önskemål, ditt behov så länge som vi har plats. Vi kan som mest ta emot 6 medlemmar per dag.

Varför ska jag komma till Klubb Vega?

Hit kan du komma för att få ett socialt sammanhang, en bättre struktur på dagen och meningsfull tillvaro.

Öppettider

Vardagar mellan 9 och 15.

Utflykter:

Klubb Vega hyr en buss! Med bussen åker vi vart vi vill, bara vi hinner hem i tid. Kanske ut till skärgården, Tjolöholms slott, Smithska udden, sevärdheter, ut i naturen, shopping… Du kan också komma med idéer. Eventuella kostnader vid utflykter får du betala själv.

En dag Klubb Vega:

Dagen planeras efter de önskemål som ni medlemmar har.

Vi brukar börja dagen med med att sitta och prata lite, läsa tidningen eller titta på TV. När alla har kommit så äter vi frukost. Sedan är det dags att planera resten av dagen t ex om vi vill göra

Lunch äter vi tillsammans i Café Ärtan som är en lunchrestaurang intill våra lokaler i Vegahusen, eller så äter vi i en resturang på stan. Lunchen betalar var och en för sig.

Om vi är kvar på Vegahusen på eftermiddagen kan vi spela

Tel: 031-70 42 608

Mobil: 0706-72 70 42

Mailadress: klubbvega@avo.nu

Adress: Klubb Vega Vegagatan 55

41311 GÖTEBORG

Hej!

Det är vi tre som jobbar på Klubb Vega. Någon av oss hälsar dig välkommen när du kommer hit.

Välkommen!