Matsedel Café Ärtan

Denna vecka

Café Ärtan

Dagens husman: Kycklinglårfilé i gräddig dragonsås serveras med pilaffris

Dagens: Grönsakslasagne

Café Ärtan

Dagens husman: Stekt makrill med dillsås, inkokta morötter samt kokt potatis

Dagens: Gryta på karré med curry, mango chutney, JORDNÖTTER samt jasminris

Café Ärtan

Dagens husman: Stekt falukorv serveras med stuvad blomkål, senap och kokt potatis

Dagens: Gräddbrässerad fiskfilé med dill, rödlök, pepparrot samt kokt potatis

Café Ärtan

Dagens husman: Grönärtssoppa serveras med en räk & pepparrotscremé

Dagens: Grekisk färsbiff serveras med tomatsås och ugnsbakade potatisklyftor

Café Ärtan

Dagens husman: Gravlaxpudding med kokta, gröna ärtor och smält dillsmör

Dagens: Aprikoskyckling med ruccola och fullkornsris

Café Ärtan

Dagens husman: Stekta köttbullar med gräddsås, glacerad morot och lingon samt kokt potatis

Dagens: Fiskfilè med ungersk paprika (Ajvar)och ost serveras med kokt potatis

Nästa vecka

Café Ärtan

Dagens husman: Fläskbog med dijonsenap, pepparrot och rotfrukter samt kokt potatis

Dagens: Vegetariska biffar med franska grönsaker samt potatismos

Café Ärtan

Dagens husman: Kokt rimmad torsk med ägg & persiljesås, rivna morötter och kokt potatis

Dagens: Kycklinglårfilé med citron, vitlök och persilja serveras med fullkornsris

Café Ärtan

Dagens husman: Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Dagens: Räksallad med Risoni (pasta), färsk bladspenat, mango samt sweetchilidressing

Café Ärtan

Dagens husman: Pepparrotssoppa från Fjärås serveras med pytt på sidfläsk och rotsaker

Dagens: Currystekt fiskfilé med remouladsås, färsk citron och kokt potatis

Café Ärtan

Dagens husman: Smålänska isterband serveras med dillstuvad potatis och rödbetor

Dagens: Barbequestekt karré med coleslaw och ugnsbakade potatisklyftor

Café Ärtan

Dagens husman: Gratinerad fiskfilé med rökt lax, purjolök och vitvinssås samt kokt potatis

Dagens: Kalvfrikadeller i tomatsås serveras med parmesankryddat potatismos

Café Ärtan

Dagens husman: Gryta på högrev, mörkt öl och timjan serveras med potatismos

Dagens: Gräddbrässerad fiskfilé med hummerfond, apelsin och gräslök samt kokt potatis