Lediga jobb

Vi annonserar våra lediga tjänster på www.offentligajobb.se

Just nu söker vi:

 

 

 

 

 

 

Tre Stiftelser söker sommarvikarier som vill göra skillnad och skapa riktigt meningsfulla dagar för hyresgäster!

Är du bra på att bemöta människor, kan se andra människors behov och vill skapa glädje och meningsfullhet och faktiskt göra skillnad för andra? Vill du dessutom få ta del av många människors livshistorier och ha ett riktigt roligt och utvecklande sommarjobb? Då tycker jag du skall läsa vidare.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt arbete i vackra miljöer, där du träffar många människor. Dagarna kommer vara fyllda av både vård, omsorg och service samt en massa trevliga sociala aktiviteter! Tre Stiftelser är en organisation som sätter det friska i centrum!

På Tre Stiftelser bor 357 äldre personer och 25 yngre personer (under 65 år) med olika funktionshinder och sjukdomar. Ditt arbete som sommarvikarie är att ge dem stöd och hjälp i vardagen utifrån deras behov. Förutom att du tillgodoser behov i form av vård, omsorg och service så närvarar du under roliga aktiviteter, du tar med hyresgäster på promenader och hjälper till med träning. För att skapa en meningsfull vardag för hyresgäster arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeuter och övriga professioner. I dina arbetsuppgifter ingår efter överenskommelse med sjuksköterska, att ge mediciner eller andra medicinska uppgifter.

Det är alltid hyresgästers behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir. Under 2016 har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon längre ner på sidan.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Ett plus är om du är utbildad undersköterska.

Du är flexibel, ansvarstagande och tycker om att umgås och prata med människor. Det är viktigt att du hanterar svenska språket både i tal och skrift.

Vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och delar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor och hyresgäster. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri.

Ler du just nu och tänker wow vilken spännande arbetsgivare och vilket roligt sommarjobb? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss, skriv din ansökan idag.

Välkommen till oss!

Anställningens omfattning

Hel- och deltid, diskuteras vid en eventuell intervju Schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg

 

Tillträde:

Enligt överenskommelse

 

Lön:

Enligt överenskommelse, månadslön eller timlön.

Sista ansökningsdag:

innan sommaren

Skriv i din ansökan om du har önskemål om vilken av våra adresser du vill jobba på eller om du har önskemål om inriktning. Läs om våra olika verksamheter på hemsidan.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringen.

 

 

För mer information kontakta:

Linda Ragnar 031- 70 42 685   linda.ragnar@trestiftelser.se

Maria Lundin 031- 70 42 604 maria.lundin@trestiftelser.se

Maria Tid       031- 70 42 605 maria.tid@trestiftelser.se

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan hit: ansokan@trestiftelser.se

Tre Stiftelser- ett äldreboende som sätter det friska i centrum! Vi lägger stort fokus på vackra miljöer både inne och ute, kultur, god mat och annat som ger välbefinnande. Omsorgen utgår från ett salutogent synsätt med meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet där vi arbetar utifrån från varje individs förutsättningar. Vårt mål är att alltid ligga i framkant inom äldreomsorg!

Tre Stiftelser består av tre kommunala stiftelser på fyra olika adresser i Göteborg som har en gemensam administration; Stiftelsen Ålderdomshemmet i Göteborg med Vegahusen, Stiftelsen Göteborgs sjukhem med Änggårdsbacken och Stiftelsen Otium med Otium och Kallebäck. Verksamheten bedriver omsorg, vård och service. På Vegahusen finns en enhet för personer mellan 18-65 år med förvärvade neurologiska skador och sjukdomar, i övrigt är fokus äldreomsorg. Sammanlagt bor det 382 personer på Tre Stiftelser. För mer information se vår hemsida www.trestiftelser.se

Följ oss gärna på Facebook – Tre Stiftelser.

 

 

 

 

Tre stiftelser Söker sjuksköterskor för tillsvidareanställning, timanställning samt sommarvikarier för såväl dag som natt.

Arbetsbeskrivning sjuksköterska

Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där hyresgästernas behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som sjuksköterska? Många av hyresgästerna har sjukdomar som behöver behandling eller begränsningar som ibland hindrar dem i livet, och självklart är detta viktiga delar i ditt arbete som sjuksköterska – men vi är övertygade om att alla professioners största fokus skall ligga på det friska, på resurserna och på att skapa mening och välbefinnande för hyresgästerna. Håller du med? Då tycker jag du skall läsa vidare.

Vi tror inte någon ingående beskrivning av arbetsuppgifterna som sjuksköterska på boende behövs. Det är hyresgästernas behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir.

Arbetsmiljöarbetet inriktas på att främja hälsa och förebygga ohälsa, där friskvård är ett naturligt inslag. Vi erbjuder gruppträning som leds av PT på arbetstid. På Tre Stiftelser erbjuder vi årligen kompetensutveckling för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendie för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Drömmer du om att läsa vidare till specialistsjuksköterska inom vård av äldre kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Nyligen har medarbetare och hyresgäster spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon längre ner på sidan.

 

Kvalifikationer

 

Vi söker två sjuksköterskor för tillsvidareanställning gärna med inriktning psykiatri och/eller demens gärna med specialistutbildning inom dessa områden. Det är önskvärt att du har förskrivningsrätt. Tidigare arbetserfarenhet inom äldreomsorgen är meriterande liksom att du har körkort.

Vi söker även sjuksköterskor för tim anställning samt för sjuksköterskor som vill jobba i sommar.

Du liksom vi ser möjligheter istället för hinder, är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Du kan vid behov fatta självständiga beslut och kunna göra relevanta egna bedömningar i arbetet som sjuksköterska men har också ett gott stöd i dina härliga kollegor. Vi vill att du efter att du landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag och kan driva något område. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor, hyresgäster och anhöriga. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri då vi har rökfri arbetstid.

Är du intresserad och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Vänta inte, utan skicka din ansökan redan idag. Skicka din ansökan hit: ansokan.ssk@trestiftelser.se
Välkommen till oss!

Vi söker sjuksköterska för tillsvidareanställning samt vikariat

Tillträde: enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag: 2019-04-15

För mer information kontakta:

Enhetschef Kristina Nyckelgård  tel: 031-70 42 640

Verksamhetsutvecklare Kajsa Gergils 0725-765971

Vårdförbundet Christian Andersson: tel 031-70 42 793,

 

Följ oss gärna på facebook – Tre Stiftelser.

Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.