Kära medlemmar i vår vänförening

Det är inte lätt att driva verksamhet i dessa pandemitider – fysiska möten går inte och digitala kräver mycket teknik. Något vårmöte blir det naturligtvis inte tal om men vi satsar för fullt på ett festligt höstmöte – torsdag 14 oktober 18:30 förhoppningsvis i den nyrenoverade Hedlundsalen på Änggårdsbacken då vi firar vårt 10-års jubileum – boka tiden!

Ett årsmöte måste vi dock genomföra – förra året samlades vi några stycken i ordförandens garage på Prästgårdsgatan 56 i stadsdelen Bö och så får vi göra i år också – 6 maj 14:00 – utomhus på garageplanen men i händelse av regn i garaget. Ala är mycket välkomna – anmäl dig gärna i förväg så vi kan planera mötet på bästa sätt!

LÄNK: Läs hela brevet och kallelsen från Tre Stiftelsers vänförening

 

Mattias Aurell, ordförande.

 

Välkommen,

Vänföreningen är öppen för alla. Vi är i dag drygt 50 medlemmar och har plats för många fler. Årsavgiften är bara 100 kr som kan betalas till bankgiro 809-4369 eller plusgiro 619947-5. Föreningen får motta och förvalta donationer. Alla insamlade medel går oavkortat till verksamhet och aktiviteter inom Tre Stiftelser.

Glöm inte ange avsändare vid betalning.