Matsedel Café Ärtan

Denna vecka

Café Ärtan

Dagens husman: Mustig gryta på karré med torkade aprikoser, plommon samt potatismos

Dagens: Vegetarisk moussaka

Café Ärtan

Dagens husman: Kokt rimmad torsk med söt dill & senapsås, grönsaker och kokt potatis

Dagens: Pasta med kyckling, tomatsås och färsk basilika

Café Ärtan

Dagens husman: Gräddig kalvlever med sidfläsk, champinjoner och syltlök samt kokt potatis

Dagens: Färsbiffar serveras med brynt löksky och kokt potatis

Café Ärtan

Dagens husman: Soppa på sommarens färska vitkål serveras med kalvfrikadeller

Dagens: Fiskfilé med cremé fraiche, örter och soltorkad tomat samt kokt potatis

Café Ärtan

Dagens husman: Strömmingslåda med dill, pepparrot och chiligrädde samt potatismos

Dagens: Panerad schnitzel serveras med skysås, ärtor, citron och kokt potatis

Café Ärtan

Dagens husman: Fiskfilé med hummerfond, apelsin och timjan, ROSENKÅL och kokt potatis

Dagens: Fransk kyckling i rödvin serveras med pilaffris

Café Ärtan

Dagens husman: Ciderbrässerad karré med rosmaringräddsås, pressgurka samt kokt potatis

Dagens: Varmrökt makrill serveras med stuvad bladspenat och kokt potatis

Nästa vecka

Café Ärtan

Dagens husman: Kokt köttkorv med grov senapsås, varma ärter och kokt potatis

Dagens: Grönsakslasagne

Café Ärtan

Dagens husman: Kokt rimmad torsk med ägg & persiljesås, rivna morötter samt kokt potatis

Dagens: Gryta på karré med curry, mangochutney, JORDNÖTTER och jasminris

Café Ärtan

Dagens husman: Kalvfärsbiff med grönpepparsås, haricotes verts, syltlök samt kokt potatis

Dagens: Fiskgryta med tomat, fänkål och rotfrukter samt kokt potatis

Café Ärtan

Dagens husman: Soppa med försommarens grönsaker och rökt fläskbog

Dagens: Pankostekt fiskfilé med kall gräslökssås, citron och kokt potatis

Café Ärtan

Dagens husman: Bohuslänsk fiskpudding serveras med smält smör och gröna ärtor

Dagens: Kycklinglårfilé med créme fraiche, aprikoser och ruccola samt kokt ris

Café Ärtan

Dagens husman: Sirapsstekta kåldolmar med gräddsås och rårörda lingon

Dagens: Gräddbrässerad fiskfilé med kvisttomat, MANDELPESTO och kokt potatis