Lediga jobb

Vi annonserar våra lediga tjänster på www.offentligajobb.se

Önskar du skicka in en spontanansökan? Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

Länk till ansökningssida

Nu söker vi:

 

 

Dietist


Tre Stiftelser söker en hungrig och matglad dietist som vill göra skillnad
Är Du sugen på att fortsätta utveckla ett av våra viktigaste koncept mot mästarklass? Vill du vara en viktig del i att de äldre fortsatt serveras god och näringsriktig mat efter deras förutsättningar och önskningar och därmed se till att maten faktiskt hamnar i magen? Att hyresgästerna är mätta, belåtna, känner välbefinnande och njuter av livets goda faktiskt hela livet? Då tycker jag du skall läsa vidare.

Vår dietist går mot nya utmaningar och nu söker vi hennes efterträdare som vill göra skillnad för hyresgästerna. Vi söker dig med ett stort intresse och engagemang för människor och nutrition. Du vill fortsätta att utveckla vårt hälsofrämjande arbete inom mat och måltid och dess innehåll.

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt på grupp- och individnivå. Du utbildar och inspirerar och har ett mycket nära samarbete med kockar, sjuksköterskor, rehabpersonal, chefer och undersköterskor. Du talar gärna inför människor och tycker det är roligt att förmedla dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Du är en nyckelperson i vårt kostråd och jobbar intensivt med utveckling av våra kostdokument och viktiga frågor såsom mellanmål, nattfasta och måltidsordning. Du drivs av att utveckla arbetet vidare för att kvalitetssäkra en fortsatt hög kvalitet och ser därmed uppföljning som en naturlig del i arbetet.

Du samordnar specialkostfrågorna och är en viktig länk mellan hyresgästerna och köket. Organisatoriskt är du underställd Tre Stiftelsers kostchef.

Du är ett bollplank i organisationen i kost- och nutritionsfrågor och som person intar du denna roll på ett pedagogiskt och vänligt sätt. Du gillar att prova nytt och utvecklar gärna recept för energidelikatesser, aptitretare mm. Maten är mycket viktig – men du ser även måltidsmiljön och hur maten serveras som avgörande komponenter i helheten.

På Tre Stiftelser erbjuder vi kompetensutveckling årligen för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendier för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Vi samarbetar med stjärnkockar och årligen besöker någon oss som vi lagar mat tillsammans med – Stefan Karlsson, Ulf Wagner etc har varit hos för att inspirera och utveckla. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Nyligen har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon på youtube – klicka på länken längst ner på denna sida eller sök på Youtube på ”Tre Stiftelser det är vi”.

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad dietist med erfarenhet från nutrition för äldre. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kostprogrammet Matilda. Du har lätt att samarbeta med olika professioner, är målinriktad och har god förmåga till omvärdsbevakning. Vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri.

Ler du just nu och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Fatta pennan och skriv din ansökan idag. Välkommen till oss!

 

Anställningens omfattning:

Vi söker en dietist på 75% tillsvidare.

Tillträde: 1 januari eller enligt överenskommelse

 

Lön: Månadslön

Sista ansökningsdag: 19 november

 

 

För mer information kontakta:

 

Enhetschef Emil Jacobsson tel 031-70 42 670 epost: emil.jacobsson@trestiftelser.se

Dietist Charlotte Sandsgård tel 031-70 42 662 epost: charlotte.sandsgard@trestiftelser.se

 

 

Följ oss gärna på facebook – Tre Stiftelser.

 

 

 

 

Nyligen har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är.

Se videon här