Lediga jobb

Vi annonserar våra lediga tjänster på www.offentligajobb.se

Just nu söker vi:

 

 

 

Tre Stiftelser söker enhetschef som tillsammans med oss vill göra skillnad och utveckla en omsorg i mästarklass!

Vill du arbeta och leda ett äldreboende där fokus ligger på kvalitet, utveckling och nytänkande både för hyresgäster och medarbetare? Vill du arbeta i ett gemensamt ledarskap där du och en kollega tillsammans jobbar med alla frågor och får er verksamhet att blomstra? Då tycker jag du skall läsa vidare.
Vår värdegrund är det salutogena förhållningssättet vilket vägleder oss i alla beslut. Tre Stiftelser är ett av Göteborgs Stads mest eftertraktade och önskade boenden – något vi är mycket stolta över. Ett fortsatt stort engagemang och motiverade chefer och medarbetare är avgörande för vår framgång.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu enhetschef till Vegahusen. Du och närmaste kollegan arbetar tillsammans i ett gemensamt ledarskap och är ytterst ansvariga för verksamheten. Inom ansvarsområdet arbetar ca 70 medarbetare och ni ansvarar gemensamt för personaladministrativa uppgifter, arbetsmiljö och budget. Ni är också ansvariga för utveckling av både medarbetare och verksamhet.

Engagemang behövs både i stort och smått för att skapa bästa förutsättningar för medarbetare och hyresgäster.

På Tre Stiftelser erbjuder vi kompetensutveckling årligen för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Medarbetare och hyresgäster har spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon ”Det är vi”, längre ner på sidan.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som ser möjligheter istället för hinder. Du är en tydlig ledare med ett analytiskt och reflekterande förhållningssätt, och har lätt för att samarbeta. Du vill ha ett verksamhetsnära ledarskap med daglig kontakt med medarbetare, hyresgäster och anhöriga. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Du har högskoleexamen från social omsorg, socionom, sjuksköterskeutbildningen eller annan likvärdig utbildning samt gärna erfarenhet som chef.

 

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lön:

Månadslön

Sista ansökningsdag:

6 februari 2019

För mer information kontakta:

Direktör, Monica Berglund 031-70 42 601

Kommunal, Kerstin Wennerholm, 0725-88 69 77

Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Ansök här!

Tre Stiftelser- ett äldreboende som sätter det friska i centrum! Vi lägger stort fokus på vackra miljöer både inne och ute, kultur, god mat och annat som ger välbefinnande. Omsorgen utgår från ett salutogent synsätt med meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet där vi arbetar utifrån från varje individs förutsättningar. Vårt mål är att alltid ligga i framkant inom äldreomsorg!

Tre Stiftelser består av tre kommunala stiftelser på fyra olika adresser i Göteborg; Stiftelsen Ålderdomshemmet i Göteborg med Vegahusen, Stiftelsen Göteborgs sjukhem med Änggårdsbacken och Stiftelsen Otium. Verksamheten bedriver omsorg, vård och service. På Vegahusen finns en enhet för personer mellan 18 – 65 år med förvärvade neurologiska skador och sjukdomar, i övrigt är fokus äldreomsorg. Sammanlagt bor det 382 personer på Tre Stiftelser och vi har i dagsläget 370 tillsvidareanställda medarbetare, merparten är undersköterskor men även sjuksköterskor, fastighetstekniker, kockar, sjukgymnaster, fysioterapeuter, trädgårdsmästare etc finns anställda i vår organisation.

Följ oss gärna på Facebook – Tre Stiftelser.

 

 

 

 

Tre Stiftelser söker sommarvikarier som vill göra skillnad och skapa riktigt meningsfulla dagar för hyresgäster!

Är du bra på att bemöta människor, kan se andra människors behov och vill skapa glädje och meningsfullhet och faktiskt göra skillnad för andra? Vill du dessutom få ta del av många människors livshistorier och ha ett riktigt roligt och utvecklande sommarjobb? Då tycker jag du skall läsa vidare.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt arbete i vackra miljöer, där du träffar många människor. Dagarna kommer vara fyllda av både vård, omsorg och service samt en massa trevliga sociala aktiviteter! Tre Stiftelser är en organisation som sätter det friska i centrum!

På Tre Stiftelser bor 357 äldre personer och 25 yngre personer (under 65 år) med olika funktionshinder och sjukdomar. Ditt arbete som sommarvikarie är att ge dem stöd och hjälp i vardagen utifrån deras behov. Förutom att du tillgodoser behov i form av vård, omsorg och service så närvarar du under roliga aktiviteter, du tar med hyresgäster på promenader och hjälper till med träning. För att skapa en meningsfull vardag för hyresgäster arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeuter och övriga professioner. I dina arbetsuppgifter ingår efter överenskommelse med sjuksköterska, att ge mediciner eller andra medicinska uppgifter.

Det är alltid hyresgästers behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir. Under 2016 har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon längre ner på sidan.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Ett plus är om du är utbildad undersköterska.

Du är flexibel, ansvarstagande och tycker om att umgås och prata med människor. Det är viktigt att du hanterar svenska språket både i tal och skrift.

Vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och delar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor och hyresgäster. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri.

Ler du just nu och tänker wow vilken spännande arbetsgivare och vilket roligt sommarjobb? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss, skriv din ansökan idag.

Välkommen till oss!

Anställningens omfattning

Hel- och deltid, diskuteras vid en eventuell intervju Schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg

 

Tillträde:

Enligt överenskommelse

 

Lön:

Enligt överenskommelse, månadslön eller timlön.

Sista ansökningsdag:

2019-02-28

Skriv i din ansökan om du har önskemål om vilken av våra adresser du vill jobba på eller om du har önskemål om inriktning. Läs om våra olika verksamheter på hemsidan.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringen.

 

 

För mer information kontakta:

Linda Ragnar 031- 70 42 685   linda.ragnar@trestiftelser.se

Maria Lundin 031- 70 42 604 maria.lundin@trestiftelser.se

Maria Tid       031- 70 42 605 maria.tid@trestiftelser.se

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan hit: ansokan@trestiftelser.se

Tre Stiftelser- ett äldreboende som sätter det friska i centrum! Vi lägger stort fokus på vackra miljöer både inne och ute, kultur, god mat och annat som ger välbefinnande. Omsorgen utgår från ett salutogent synsätt med meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet där vi arbetar utifrån från varje individs förutsättningar. Vårt mål är att alltid ligga i framkant inom äldreomsorg!

Tre Stiftelser består av tre kommunala stiftelser på fyra olika adresser i Göteborg som har en gemensam administration; Stiftelsen Ålderdomshemmet i Göteborg med Vegahusen, Stiftelsen Göteborgs sjukhem med Änggårdsbacken och Stiftelsen Otium med Otium och Kallebäck. Verksamheten bedriver omsorg, vård och service. På Vegahusen finns en enhet för personer mellan 18-65 år med förvärvade neurologiska skador och sjukdomar, i övrigt är fokus äldreomsorg. Sammanlagt bor det 382 personer på Tre Stiftelser. För mer information se vår hemsida www.trestiftelser.se

Följ oss gärna på Facebook – Tre Stiftelser.

 

 

 

Tre Stiftelser söker nu undersköterskor som vill göra skillnad och skapa äldreomsorg i mästarklass!

Tre Stiftelser- ett äldreboende som sätter det friska i centrum! Vi lägger stort fokus på vackra miljöer, doftande trädgårdar, kultur, god mat och annat som ger välbefinnande. Omsorgen utgår från ett salutogent synsätt med meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet där vi arbetar utifrån varje individs förutsättningar. Vårt mål är att alltid ligga i framkant inom äldreomsorg!
Tre Stiftelser består av tre kommunala stiftelser på fyra olika adresser i Göteborg som har en gemensam administration; Stiftelsen Ålderdomshemmet i Göteborg med Vegahusen, Stiftelsen Göteborgs sjukhem med Änggårdsbacken och Stiftelsen Otium. Verksamheten bedriver vård och omsorg mot äldre personer. På Vegahusen finns dessutom en enhet för personer mellan 18-65 år med förvärvade neurologiska skador och sjukdomar. Sammanlagt bor det 382 personer på Tre Stiftelser. För mer information se vår hemsida www.trestiftelser.se

Arbetsbeskrivning

Får du ofta höra att du är bra på att bemöta människor och en fantastisk undersköterska som alltid jobbar för de boendes välbefinnande och meningsfullhet?
Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där de boendes behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som undersköterska? En arbetsplats där du får skapa mening för de boende och där dagarna fylls med värme, glädje och minnen från ett helt liv? Då tycker jag du skall läsa vidare.
Vi tror inte någon ingående beskrivning av arbetsuppgifterna som undersköterska på boende behövs. Det är de boendes behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir.
På Tre Stiftelser erbjuder vi kompetensutveckling årligen för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendier för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Drömmer du om att läsa vidare till specialistundersköterska kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Medarbetare och boende har spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon på längre ner på sidan.

Kvalifikationer

Vi söker undersköterskor till Otium – Ett boende i mästerklass

Vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Vi vill att du efter att du landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag och kan driva något område på din enhet såsom exempelvis dokumentation, kultur, kost etc. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor och boende och är gärna kontaktperson. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi blir extra glada om du dessutom är specialistutbildad undersköterska.
Ler du just nu och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Vänta inte, utan skicka din ansökan redan idag.
Skicka din ansökan hit: ansokan.otium@trestiftelser.se
Välkommen till oss!

Anställningens omfattning

Vi söker 2 tillsvidaretjänster på 100% samt 1 tillsvidaretjänst på 75%

Lön: Månadslön
Sista ansökningsdag: 190228

För mer information kontakta
Enhetschef Jessica Börjesson 031-7042780
Kommunal Kerstin Wennerholm 0725-88 69 77

 

 

 

Tre Stiftelser söker nu undersköterskor som vill göra skillnad och skapa äldreomsorg i mästarklass!

Tre Stiftelser- ett äldreboende som sätter det friska i centrum! Vi lägger stort fokus på vackra miljöer, doftande trädgårdar, kultur, god mat och annat som ger välbefinnande. Omsorgen utgår från ett salutogent synsätt med meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet där vi arbetar utifrån från varje individs förutsättningar. Vårt mål är att alltid ligga i framkant inom äldreomsorg!

 

Tre Stiftelser består av tre kommunala stiftelser på fyra olika adresser i Göteborg som har en gemensam administration; Stiftelsen Ålderdomshemmet i Göteborg med Vegahusen, Stiftelsen Göteborgs sjukhem med Änggårdsbacken och Stiftelsen Otium. Verksamheten bedriver vård och omsorg mot äldre personer. På Vegahusen finns dessutom en enhet för personer mellan 18-65 år med förvärvade neurologiska skador och sjukdomar. Sammanlagt bor det 382 personer på Tre Stiftelser. För mer information se vår hemsida www.trestiftelser.se

Arbetsbeskrivning

Får du ofta höra att du är bra på att bemöta människor och en fantastisk undersköterska som alltid jobbar för de boendes välbefinnande och meningsfullhet?

Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där de boendes behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som undersköterska? En arbetsplats där du får skapa mening för de boende och där dagarna fylls med värme, glädje och minnen från ett helt liv? Då tycker jag du skall läsa vidare.

Vi tror inte någon ingående beskrivning av arbetsuppgifterna som undersköterska på boende behövs. Det är de boendes behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir.

På Tre Stiftelser erbjuder vi kompetensutveckling årligen för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendier för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Drömmer du om att läsa vidare till specialistundersköterska kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Medarbetare och boende har spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon längre ner på sidan.

Kvalifikationer

Vi söker undersköterskor till Vegahusen

Vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Vi vill att du efter att du landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag och kan driva något område på din enhet såsom exempelvis dokumentation, kultur, kost etc. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor och boende och är gärna kontaktperson. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi blir extra glada om du dessutom är specialistutbildad undersköterska.

Är du intresserad och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Vänta inte, utan skicka din ansökan redan idag. Skicka din ansökan hit: ansokan.vegaa@trestiftelser.se

Välkommen till oss!

 

Anställningens omfattning

Vi söker 2 tillsvidaretjänster på 100%

 

Lön: Månadslön

Sista ansökningsdag: 2019-02-28

För mer information kontakta

Enhetschef Satu Piuva 031-70 42 639

Enhetschef Armita Makvandi 031-70 42 630

Kommunal Kerstin Wennerholm 0725-88 69 77

 

 

 

Tre stiftelser Söker sjuksköterskor för tillsvidareanställning, timanställning samt sommarvikarier för såväl dag som natt.

Arbetsbeskrivning sjuksköterska

Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där hyresgästernas behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som sjuksköterska? Många av hyresgästerna har sjukdomar som behöver behandling eller begränsningar som ibland hindrar dem i livet, och självklart är detta viktiga delar i ditt arbete som sjuksköterska – men vi är övertygade om att alla professioners största fokus skall ligga på det friska, på resurserna och på att skapa mening och välbefinnande för hyresgästerna. Håller du med? Då tycker jag du skall läsa vidare.

Vi tror inte någon ingående beskrivning av arbetsuppgifterna som sjuksköterska på boende behövs. Det är hyresgästernas behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir.

Arbetsmiljöarbetet inriktas på att främja hälsa och förebygga ohälsa, där friskvård är ett naturligt inslag. Vi erbjuder gruppträning som leds av PT på arbetstid. På Tre Stiftelser erbjuder vi årligen kompetensutveckling för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendie för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Drömmer du om att läsa vidare till specialistsjuksköterska inom vård av äldre kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Nyligen har medarbetare och hyresgäster spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon längre ner på sidan.

 

Kvalifikationer

 

Vi söker två sjuksköterskor för tillsvidareanställning gärna med inriktning psykiatri och/eller demens gärna med specialistutbildning inom dessa områden. Det är önskvärt att du har förskrivningsrätt. Tidigare arbetserfarenhet inom äldreomsorgen är meriterande liksom att du har körkort.

Vi söker även sjuksköterskor för tim anställning samt för sjuksköterskor som vill jobba i sommar.

Du liksom vi ser möjligheter istället för hinder, är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Du kan vid behov fatta självständiga beslut och kunna göra relevanta egna bedömningar i arbetet som sjuksköterska men har också ett gott stöd i dina härliga kollegor. Vi vill att du efter att du landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag och kan driva något område. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor, hyresgäster och anhöriga. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri då vi har rökfri arbetstid.

Är du intresserad och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Vänta inte, utan skicka din ansökan redan idag. Skicka din ansökan hit: ansokan.ssk@trestiftelser.se
Välkommen till oss!

Vi söker sjuksköterska för tillsvidareanställning samt vikariat

Tillträde: enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag: 2019-02-28

För mer information kontakta:

Enhetschef Kristina Nyckelgård  tel: 031-70 42 640

Verksamhetsutvecklare Kajsa Gergils 0725-765971

Vårdförbundet Christian Andersson: tel 031-70 42 793,

 

Följ oss gärna på facebook – Tre Stiftelser.

Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

 

 

Medarbetare och boende har spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är.

Se videon här