Lediga jobb

Vi annonserar våra lediga tjänster på www.offentligajobb.se

Önskar du skicka in en spontanansökan? Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

Länk till ansökningssida

Tre Stiftelser söker:

 

ENHETSCHEFER

som tillsammans med oss vill göra skillnad och

utveckla en omsorg i världsklass!

 

Drömmer du om att arbeta som ledare på ett äldreboende där fokus ligger på kvalitet, utveckling och nytänkande både för hyresgäster och medarbetare? Drömmer du vidare om att arbeta i ett gemensamt ledarskap där du och en kollega tillsammans jobbar med alla frågor och får er verksamhet att blomstra? Då tycker jag du skall läsa vidare.

 

Vår värdegrund är det salutogena förhållningssättet vilket vägleder oss i alla beslut. Tre Stiftelser är ett av Göteborgs Stads mest eftertraktade och önskade boenden – något vi är mycket stolta över. Ett fortsatt stort engagemang och motiverade chefer och medarbetare är avgörande för vår framgång.

 

Vi söker nu chefer till våra största verksamheter Vegahusen och Änggårdsbacken. Du och närmaste kollegan arbetar tillsammans i ett gemensamt ledarskap och är ytterst ansvariga för verksamheten. Ni har gemensamt personal-, budget-, och arbetsmiljöansvar för ca 50-70 medarbetare. Ni följer löpande upp er verksamhet efter de mål som är satta och jobbar ständigt med utveckling. Tillsammans leder ni verksamheten och ser till att den håller en hög kvalitet. Engagemang behövs både i stort och smått för skapa de bästa förutsättningarna för medarbetare och hyresgäster.

 

På Tre Stiftelser erbjuder vi kompetensutveckling årligen för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Nyligen har medarbetare och hyresgäster spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon på Youtube – klicka på länken nedan eller sök på Youtube på ”Tre Stiftelser det är vi!”

Vi söker dig som älskar ledarskap och äldreomsorg! Du ser möjligheter istället för hinder, är en tydlig ledare och har ett reflekterande förhållningssätt. Du är flexibel, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är påläst inom ditt område. Du tycker om att vara mycket nära din verksamhet och ha daglig kontakt med medarbetare, hyresgäster och anhöriga. Du planerar och organiserar arbetet på såväl kort som lång sikt. Vi förväntar oss att du är motiverad i ditt arbete och tillsammans med övriga kollegor ser till att Tre Stiftelser fortsätter att ligga i framkant. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer och verksamhetschef.

Du har högskoleexamen från social omsorg, socionom, sjuksköterskeutbildningen eller annan likvärdig utbildning samt gärna erfarenhet som chef.

Välkommen med din ansökan!

Tillträde: enligt överenskommelse

 

Tjänster: 2 st

 

För mer information kontakta:

Lön: Månadslön

Sista ansökningsdag: 25 april 2018   
Eventuellt kan intervjuer ske löpande under ansökningstiden.
     
Verksamhetschef Maria Udén, tel 0705-080638
HR-chef Marie Karlander, tel 0725-765971
Kommunal, Kerstin Wennerholm, tel 0725-886977

 

 

Följ oss gärna på Facebook – Tre Stiftelser.

 

Ansök här: https://trestiftelser.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobAdvertisement.aspx?ID=51

 

 

 

 

UNDERSKÖTERSKOR

Undersköterskor som vill göra skillnad!

 

Arbetsbeskrivning:

Tre Stiftelser behöver fler undersköterskor som vill göra skillnad och skapa äldreomsorg i mästarklass!

Får du ofta höra att du är bra på att bemöta människor och en fantastisk undersköterska som alltid jobbar för de boendes välbefinnande och meningsfullhet? Tappar du därefter gnistan när du får höra att pengarna inte finns för att ordna upplevelser för boende, ordna en SPA-dag eller gå på en föreläsning?
Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där de boendes behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som undersköterska? En arbetsplats där du får skapa mening för de boende och där dagarna fylls med värme, glädje, kärlek och minnen från ett helt liv? Då tycker jag du skall läsa vidare.
Vi tror inte någon ingående beskrivning av arbetsuppgifterna som undersköterska på boende behövs. Det är de boendes behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir.
På Tre Stiftelser erbjuder vi kompetensutveckling årligen för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendier för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Drömmer du om att läsa vidare till specialistundersköterska kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Nyligen har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon på YouTube – klicka på länken nedan eller sök på YouTube på ”Tre Stiftelser det är vi!”

Kvalifikationer:

Vi söker undersköterskor till flera av våra adresser. Vi blir extra glada om du dessutom är specialistutbildad undersköterska.
Vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Vi vill att du efter att du landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag och kan driva något område på din enhet såsom exempelvis dokumentation, kultur, kost etc. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor och boende och är gärna kontaktperson. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt.
Ler du just nu och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Fatta pennan och skriv din ansökan idag. Välkommen till oss!

Anställningens omfattning:

Vi söker medarbetare till flera tjänster och till olika enheter. Ange i din ansökan vart du önskar söka jobb.
Änggårdsbacken hus A: 1 tillsvidaretjänst och 1 vikariat (6 mån)
Änggårdsbacken hus B: 3 tillsvidaretjänster 75%, 1 tillsvidaretjänst 50%, 1 vikariat 75%
Änggårdsbacken hus C: 1 tillsvidaretjänst 75%
Vega hus A: 3 tillsvidaretjänst 100%, 1 tillsvidaretjänst 80%
Otium: 1 tillsvidaretjänst och 2 vikariat
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse
Lön: Månadslön och timlön
Sista ansökningsdag: 2018-04-12

För mer information kontakta:
Enhetschef Änggårdsbacken hus A: Kimberly Moore tel 031-70 42 710
Enhetschef Änggårdsbacken hus B: Ylva Johnsson 031-704 27 29
Enhetschef Änggårdsbacken hus C: Britt-Marie Börjesson, tel 031-704 27 30
Enhetschef Vega A: Minna Dufva tel 031- 70 42 639
Enhetschef Otium: Maria Lundin tel 031-70 42 780

Kommunal Kerstin Wennerholm tel 0725-886977

Följ oss gärna på Facebook – Tre Stiftelser.
Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Ansök här: https://trestiftelser.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobAdvertisement.aspx?ID=50

 

Nyligen har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är.

Se videon här