Lediga jobb

Vi annonserar våra lediga tjänster på www.offentligajobb.se

Önskar du skicka in en spontanansökan? Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

Länk till ansökningssida

Tre Stiftelser söker:

SOMMARVIKARIER

som vill göra skillnad och skapa riktigt meningsfulla dagar för de boende!

 

Är du bra på att bemöta människor, kan se andra människors behov och vill skapa glädje och meningsfullhet och faktiskt göra skillnad för andra? Vill du dessutom få ta del av många människors livshistorier och ha ett riktigt roligt och utvecklande sommarjobb? Då tycker jag du skall läsa vidare.
Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt arbete i vackra miljöer, där du träffar många människor. Dagarna kommer vara fyllda av både vård, omsorg och service samt en massa trevliga sociala aktiviteter! Tre Stiftelser är en organisation som sätter det friska i centrum!
På Tre Stiftelser bor 357 äldre personer och 25 yngre personer (under 65 år) med olika funktionshinder och sjukdomar. Ditt arbete som sommarvikarie är att ge dem stöd och hjälp i vardagen utifrån deras behov. Förutom att du tillgodoser behov i form av vård, omsorg och service så närvarar du under roliga aktiviteter, du tar med boende på promenader och hjälper till med träning. För att skapa en meningsfull vardag för boende arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och övriga professioner. I dina arbetsuppgifter kan också efter överenskommelse ingå att ge mediciner eller andra medicinska uppgifter efter delegering av sjuksköterska.

Det är alltid de boendes behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir. Under 2016 har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är.Titta på videon på Youtube – klicka på länken nedan eller sök på Youtube på ”Tre Stiftelser det är vi!”

Kvalifikationer:
Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom vård och ett plus är om du är utbildad undersköterska. Du kan hantera olika slags människor och anpassa ditt sätt att vara. Du är flexibel, ansvarstagande och tycker om att umgås och prata med människor. Det är viktigt att du hanterar svenska språket både i tal och skrift.

Vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor och boende. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri.
Ler du just nu och tänker wow vilken spännande arbetsgivare och vilket roligt sommarjobb? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Fatta pennan och skriv din ansökan idag. Välkommen till oss!

Anställningens omfattning:
Hel- och deltid, diskuteras vid en eventuell intervju
Schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse, månadslön eller timlön

Sista ansökningsdag: 25 feb

Skriv i din ansökan om du har önskemål om vilken av våra adresser du vill jobba på eller om du har önskemål om inriktning. Läs om våra olika verksamheter på hemsidan.

Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under annonseringen.

För mer information kontakta:

Vegahusen: Susanne Landhage tel 031-70 42 619 Elisabeth Jademyr tel 031- 70 42 630
Änggårdsbacken: Kimberly Moore tel 031-70 42 710, Linda Engström tel 031-7042739 eller Ylva Johnsson 031-7042729
Otium: Maria Lundin tel 031-70 42 780 eller Maria Tid tel 031-70 42 789
Kallebäck: Madeleine Stenqvist tel 031-395 30 10
Kommunal Kerstin Wennerholm tel 0725-886977

Följ oss gärna på Facebook – Tre Stiftelser.

SJUKSKÖTERSKOR

Tre Stiftelser utökar nu sjuksköterskegruppen och söker sjuksköterskor
som vill vara med och göra skillnad och skapa äldreomsorg i mästarklass!

Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där hyresgästernas behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som sjuksköterska? Många av hyresgästerna har sjukdomar som behöver behandling eller begränsningar som ibland hindrar dem i livet, och självklart är detta viktiga delar i ditt arbete som sjuksköterska – men vi är övertygade om att alla professioners största fokus skall ligga på det friska, på resurserna och på att skapa mening och välbefinnande för hyresgästerna. Håller du med? Då tycker jag du skall läsa vidare.

Vi tror inte någon ingående beskrivning av arbetsuppgifterna som sjuksköterska på boende behövs. Det är hyresgästernas behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir.
Arbetsmiljöarbetet inriktas på att främja hälsa och förebygga ohälsa, där friskvård är ett naturligt inslag. Vi erbjuder gruppträning som leds av PT på arbetstid. På Tre Stiftelser erbjuder vi årligen kompetensutveckling för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendie för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Drömmer du om att läsa vidare till specialistsjuksköterska inom vård av äldre kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Nyligen har medarbetare och hyresgäster spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon på Youtube – klicka på länken nedan eller sök på Youtube på ”Tre Stiftelser det är vi!”

Kvalifikationer:
Vi söker sjuksköterskor till flera av våra adresser. Vi blir extra glada om du dessutom är specialistutbildad sjuksköterska. Det är önskvärt att du har förskrivningsrätt. Tidigare arbetserfarenhet inom äldreomsorgen är meriterande liksom att du har körkort.
Du liksom vi ser möjligheter istället för hinder, är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Du kan vid behov fatta själständiga beslut och kunna göra relevanta egna bedömningar i arbetet som sjuksköterska men har också ett gott stöd i dina härliga kollegor. Vi vill att du efter att du landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag och kan driva något område såsom exempelvis dokumentation, inkontinens, kost, demens etc. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor, hyresgäster och anhöriga. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri då vi har rökfri arbetstid.
Är du intresserad och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Vänta inte, utan skicka din ansökan redan idag.
Välkommen till oss!

Anställningens omfattning:
Vi söker 10 nya sjuksköterskor för tillsvidareanställningar varav 4 nattsjuksköterskor.
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Lön: Månadslön
Sista ansökningsdag: 2018-03-04

För mer information kontakta:
Enhetschef Maria Pettersson tel 0702-364013
Vårdförbundet Christian Andersson tel 031-70 42 793,

Följ oss gärna på facebook – Tre Stiftelser.

Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ansök här: https://trestiftelser.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=47

Nyligen har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är.

Se videon här