Lediga jobb

Vi annonserar våra lediga tjänster på www.offentligajobb.se

Önskar du skicka in en spontanansökan? Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

Länk till ansökningssida

Tre Stiftelser söker nu en sjuksköterska

som vill vara med och göra skillnad och skapa äldreomsorg i mästarklass!

Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där hyresgästernas behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som sjuksköterska? Många av hyresgästerna har sjukdomar som behöver behandling eller begränsningar som ibland hindrar dem i livet, och självklart är detta viktiga delar i ditt arbete som sjuksköterska – men vi är övertygade om att alla professioners största fokus skall ligga på det friska, på resurserna och på att skapa mening och välbefinnande för hyresgästerna. Håller du med? Då tycker jag du skall läsa vidare.

Vi tror inte någon ingående beskrivning av arbetsuppgifterna som sjuksköterska på boende behövs. Det är hyresgästernas behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir.

Arbetsmiljöarbetet inriktas på att främja hälsa och förebygga ohälsa, där friskvård är ett naturligt inslag. Vi erbjuder gruppträning som leds av PT på arbetstid. På Tre Stiftelser erbjuder vi årligen kompetensutveckling för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendie för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Drömmer du om att läsa vidare till specialistsjuksköterska inom vård av äldre kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Nyligen har medarbetare och hyresgäster spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon på youtube – klicka på länken nedan eller sök på Youtube på ”Tre Stiftelser det är vi!”

Kvalifikationer:

Vi söker en sjuksköterska som vill arbeta med inriktning demens. Vi blir extra glada om du dessutom är specialistutbildad sjuksköterska. Det är önskvärt att du har förskrivningsrätt. Tidigare arbetserfarenhet inom äldreomsorgen är meriterande liksom att du har körkort.

Du liksom vi ser möjligheter istället för hinder, är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Du kan vid behov fatta själständiga beslut och kunna göra relevanta egna bedömningar i arbetet som sjuksköterska men har också ett gott stöd i dina härliga kollegor. Vi vill att du efter att du landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag och kan driva något område. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor, hyresgäster och anhöriga. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri då vi har rökfri arbetstid.

Är du intresserad och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Vänta inte, utan skicka din ansökan redan idag.

Välkommen till oss!

Anställningens omfattning:

Vi söker en sjuksköterska för tillsvidareanställning.

Tillträde: enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Sista ansökningsdag: 2018-11-04

För mer information kontakta:

Enhetschef Maria Pettersson tel 031-70 42 640

Vårdförbundet Christian Andersson tel 031-70 42 793,

Följ oss gärna på facebook – Tre Stiftelser.

Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ansök här.

Nyligen har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är.

Se videon här