Tre Stiftelser uppmärksammas av Arla Guldko 2023

Tre Stiftelser tog hem silver i den prestigefulla tävlingen Arla Guldko 2023 i kategorin Bästa Seniormatglädje. Arla Guldko är ett initiativ för att hylla vardagshjältarna i köken och sprida deras sätt att jobba med bland annat kvalitet, hållbarhet, råvaror i säsong, minskat svinn och pedagogik.

Äldreboendet Kinnevaldsgården i Växjö vann förstapriset i kategorin Bästa Seniormatglädje – Vi gratulerar!

Den årliga finalgalan ägde rum i Stockholm och med på galan var Tre Stiftelsers VD Sandra Hultén Johansson, måltidschefen Emil Jacobsson och dietisten Lena Axelsson.

”Vi är oerhört glada över att vara en av finalisterna i tävlingen Arla Guldko. Att bidra till matglädje är av största vikt och något vi har sett ger stor effekt på det allmänna välbefinnandet hos våra hyresgäster. Det är fantastiskt att bli uppmärksammade för vår långsiktiga måltidssatsning på det här sättet och jag vill speciellt tacka alla duktiga och entusiastiska medarbetare som har gjort detta möjligt” säger Emil Jacobsson, måltidschef Tre Stiftelser.

Arla Guldko har funnits sedan år 2000 och har fokus på den offentliga måltiden. Juryn består av tidigare vinnare, representanter från Arla, matinspiratörer i branschen samt stjärnkockar. Utifrån ett antal bedömningspunkter utses vinnare i kategorierna Bästa Matglädjeförskola, Bästa Matglädjeskola och Bästa Seniormatglädje.

”Jag är så stolt över vår verksamhet och alla medarbetare som gör det möjligt att servera mästerliga måltider dagligen till våra hyresgäster. Vi vet vad välsmakande och nyttiga måltider av god kvalitet betyder för livskvalitén”, kommenterar Sandra Hultén Johansson, direktör Tre Stiftelser.

På bild: Sandra Hultén Johansson, Lena Axelsson och Emil Jacobsson

Läs mer om tävlingen och vinnarna här: Så fungerar tävlingen – Arlas Kundportal Arla Guldko – Arlas Kundportal

För mer information, vänligen kontakta:

Sandra Hultén Johansson
Direktör; Tre Stiftelser
Tel: 0767 21 88 08
sandra.hulten@trestiftelser.se

Emil Jacobsson
Måltidschef; Tre Stiftelser
Tel: 0704 62 68 69
emil.jacobsson@trestiftelser.se

Birgitta Plyhm
Tel: 0707 77 12 90
birgitta@plyhm.se