Telefon Köket

Emil Jacobsson Kostchef 70 42 670
0702-31 40 14
Mikael Zdolsek Kökschef 70 42 663
Charlotte Sandsgård Leg. dietist 70 42 662
Peter Blomberg Konferensvärd 70 42 760
Vegahusens kök   70 42 672
Café Ärtan   70 42 673
Otium   70 42 798
Restaurang Lustgården   70 42 771
Lustgården
Dagens husman: Kokt, lättrimmad torsk med en tomat och sardellcreme serveras med pasta al Genovese.
Nytt eller lätt: Grillad majskyckling med rostade svartrötter, svamp och zucchini, serveras med portvinsky samt saltbakad potatis.
Dagens vegetariska: Grillad selleriburgare med rostade svartrötter, svamp och zucchini, serveras med portvinsky samt saltbakad potatis.

Café Ärtan - Dagens husman: Stekt vårmakrill serveras med gräddkokt bladspenat och kokt potatis
Nytt eller lätt: Lammchorizo med tzatziki och klyftpotatis