Lediga jobb

Vi annonserar våra lediga tjänster på www.offentligajobb.se
 
Önskar du skicka in en spontanansökan?
Välkommen med din ansökan!
 
Länk till ansökningssida!
 
 

Nu söker vi:

 

 
 
 
 
 
 

HR-chef


som tillsammans med oss vill göra skillnad och utveckla
en omsorg i världsklass!
Drömmer du om att arbeta inom en verksamhet där fokus ligger på kvalitet, utveckling och nytänkande både för boende och medarbetare?


Tre Stiftelser har i dagsläget 350 tillsvidareanställda medarbetare, merparten är undersköterskor men även sjuksköterskor, fastighetstekniker, kockar, sjukgymnaster, fysioterapeuter, trädgårdsmästare etc finns anställda i vår organisation. Totalt finns ett femtontal chefer i organisationen som du jobbar mycket tätt med och stödjer inom HR-området. Du ansvarar för HR-enheten vilken består av två HR-specialister och tre personal- och löneadministratörer.


Inom äldreomsorgen kommer rekryteringsutmaningarna vara ett stort område framöver. Hur lockar vi till oss de bästa medarbetarna, får dem att stanna och trivas och dessutom vara ambassadörer för vår verksamhet? Det finns många faktorer som påverkar men vi vet att schemafrågor, karriärvägar och kompetensutveckling kommer att ligga i fokus. Vi vet dessutom att den ökade rörligheten inom äldreomsorgen mer och mer kommer påverka oss och då kommer rekryteringsområdet öka. Vi vill att HR ska få en ökad roll i detta sammanhang och här kommer du få en ledande roll för att driva arbetet och kvalitetssäkra processerna. Därtill kommer du ansvara för sedvanliga områden inom HR såsom fackliga förhandlingar, lönerevision, rehab och andra personalärenden.

Det är viktigt att du vid sidan av din expertkunskap inom HR har en stor förståelse för kärnverksamheten och dess mål.


På Tre Stiftelser inriktas arbetsmiljöarbetet på att främja hälsa och förebygga ohälsa, friskvård är ett naturligt inslag. På Tre Stiftelser erbjuder vi kompetensutveckling årligen för alla medarbetare. Alla medarbetare kan också söka stipendier för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt.
Nyligen har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon på Youtube – klicka på länken nedan eller sök på Youtube på ”Tre Stiftelser det är vi!”
Kvalifikationer:

Vi söker en kandidat som har högskoleutbildning från PA-programmet och gärna dokumenterad ledar- och chefserfarenhet med goda vitsord. Meriterande är erfarenhet av att utveckla samt kvalitetssäkra rekrytering och urvalsprocesser. Det krävs en dokumenterat god strategisk och analytisk förmåga samt en gedigen kunskap om förändringsarbete på både operativ och strategisk nivå.

Som person så söker vi en tydlig och trygg kandidat som har god kommunikativ förmåga och som har lätt för att skapa goda relationer. Vi förväntar oss att du är motiverad i ditt arbete och tillsammans med övriga kollegor ser till att Tre Stiftelser fortsätter att ligga i framkant inom äldreomsorg. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri.

Du ingår i Tre Stiftelsers ledningsgrupp som består av direktör, administrativ chef, verksamhetschef, planeringsledare, HR-chef och kommunikatör.


Anställningens omfattning:

Vi söker en HR-chef på 100 %, tjänstgöring.


Tillträde:

Snarast eller enligt överenskommelse


Lön:

Månadslön


Sista ansökningsdag:

3 september 2017.

Klicka på länken för att ansöka. Rekryteringen kommer ske i två steg där steg två genomförs i samarbete med rekryteringsföretaget Henrysson, Åkerlund & Sjöberg AB.


Ansök här

För mer information kontakta:

Direktör Monica Berglund, tel 031-70 42 601 monica.berglund@trestiftelser.se

HR-chef Maria Udén, tel 031-70 42 602 maria.uden@trestiftelser.se


Följ oss gärna på facebook – Tre Stiftelser.

Lustgården

Café Ärtan - Dagens husman: Kalvwallenbergare med brynt smör,ärtor,rårörda lingon samt potatismos
Nytt eller lätt: Fiskgryta Bouillabaisse serveras med aioli och kokt potatis