Lediga jobb

Vi annonserar våra lediga tjänster på www.offentligajobb.se
 
Önskar du skicka in en spontanansökan?
Välkommen med din ansökan!
 
Länk till ansökningssida!
 
 

Nu söker vi:

 

 
 
 
 
 
 

Verksamhetschef

Tre Stiftelser söker en verksamhetschef som vill göra skillnad och utveckla en omsorg i världsklass!
 

Drömmer du om att arbeta inom en verksamhet där det är de boendes behov som styr? Där det mesta är möjligt och där du som verksamhetschef har stora möjligheter att vara med och skapa den allra bästa omsorgen!
 
Som verksamhetschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för att leda, kvalitetssäkra samt utveckla Tre Stiftelsers samtliga boenden och kök. Likaså innefattar tjänsten en bitr. direktörsfunktion och ett personalansvar för organisationens samtliga enhetschefer.
 
Kvalifikationer:
Den verksamhetschef vi söker kommer att ha ett nära samarbete med Tre Stiftelsers direktör. Tillsammans förväntas ni vidareutveckla och förädla verksamhetens grundfundament; att skapa en boendemiljö i mästarklass där meningsfullhet och välbefinnande är priorierat.
 

Vi söker en kandidat som innehar relevant högskoleutbildning, dokumenterad ledar- och chefserfarenhet med goda vitsord. Meriterande är erfarenhet av att leda chefer. Det är även meriterande om den som söker har erfarenhet av att leda olika typer av verksamheter och funktioner, då verksamhetschefsrollen är övergripande. Det krävs en dokumenterat god strategisk och analytisk förmåga samt en gedigen kunskap om förändringsarbete på både operativ och strategisk nivå.
 
Som person så söker vi en tydlig och trygg kandidat som har god kommunikativ förmåga och som har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor, boende och anhöriga. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri.
 
Anställningens omfattning:
Vi söker en verksamhetschef på 100 % tjänstgöring tillsvidare.
 
Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse
 
Lön:
Månadslön
 
Sista ansökningsdag:
7 maj 2017
 
Ansökan skickas in via vårt rekryteringsverktyg (länk nedan) men tillsättningen kommer att genomföras i samarbete med Henrysson, Åkerlund & Sjöberg AB.
 

Ansök här!

 
För mer information kontakta:
Direktör Monica Berglund tel 031- 70 42 601 epost: monica.berglund@trestiftelser.se
 
Följ oss gärna på Facebook – Tre Stiftelser.

 

 

 

 

 

Undersköterskor

Tre Stiftelser utökar sin verksamhet och behöver fler undersköterskor som vill göra skillnad och skapa äldreomsorg i mästarklass!
 

Får du ofta höra att du är bra på att bemöta människor och en fantastisk undersköterska som alltid jobbar för de boendes välbefinnande och meningsfullhet? Tappar du därefter gnistan när du får höra att pengarna inte finns för att ordna upplevelser för boende, ordna en SPA-dag eller gå på en föreläsning?
 
Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där de boendes behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som undersköterska? En arbetsplats där du får skapa mening för de boende och där dagarna fylls med värme, glädje, kärlek och minnen från ett helt liv? Då tycker jag du skall läsa vidare.
 
Tre Stiftelser har fått möjligheten att ta över lokaler och starta upp ett boende i Kallebäck för personer med demenssjukdomar. Boendet består av 22 lägenheter. Vår ambition är att detta boende liksom Tre Stiftelser övriga verksamheter skall ligga i topp på de mest eftertraktade boendena i Göteborg. Vill du vara med på resan?
 
Vi tror inte någon ingående beskrivning av arbetsuppgifterna som undersköterska på boende behövs. Det är de boendes behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir.
 
På Tre Stiftelser erbjuder vi kompetensutveckling årligen för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendium för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Drömmer du om att läsa vidare till specialistundersköterska kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Nyligen har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon på Youtube – klicka på länken nedan eller sök på Youtube på ”Tre Stiftelser det är vi!”
 
https://www.youtube.com/watch?v=kWeT3y-WiDc
 
Kvalifikationer:

Vi söker utbildade undersköterkor. Vi blir extra glada om du dessutom är specialistutbildad undersköterska då vår ambition är att minst 20% av våra medarbetare skall ha denna kompetens.
 
Vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Vi vill att du efter att du landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag och kan driva något område på din enhet såsom exempelvis dokumentation, kultur, kost etc. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor och boende och är gärna kontaktperson. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri.
 
Ler du just nu och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Fatta pennan och skriv din ansökan idag. Välkommen till oss!

 

Anställningens omfattning:

Vi söker flera medarbetare på både hel- och deltid, tillsvidare. Vi söker undersköterskor både till nattjänstgöring och till dag/kväll. Skriv i din ansökan vad du söker.
 
Tillträde:
1 september 2017
 
Lön:
Månadslön
 
Sista ansökningsdag:
15 maj 2017

 

 

För mer information kontakta:

 

Enhetschef kommer vara Madeleine Stenqvist (Föräldraledig till 170731) Kan kontaktas via mail madeleinestenqvist@gmail.com

Planeringsledare Åsa Wejrot tel: 031- 70 42 603

Kommunal Kerstin Wennerholm tel: 0725-886977

 

 


Ansök här!

Följ oss gärna på Facebook – Tre Stiftelser.

 

Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.

Lustgården
Dagens husman: Kokt, lättrimmad torsk med en tomat och sardellcreme serveras med pasta al Genovese.
Nytt eller lätt: Grillad majskyckling med rostade svartrötter, svamp och zucchini, serveras med portvinsky samt saltbakad potatis.
Dagens vegetariska: Grillad selleriburgare med rostade svartrötter, svamp och zucchini, serveras med portvinsky samt saltbakad potatis.

Café Ärtan - Dagens husman: Stekt vårmakrill serveras med gräddkokt bladspenat och kokt potatis
Nytt eller lätt: Lammchorizo med tzatziki och klyftpotatis