Lediga jobb

Vi annonserar våra lediga tjänster på www.offentligajobb.se
 
Önskar du skicka in en spontanansökan?
Välkommen med din ansökan!
 
Länk till ansökningssida!
 
 

Nu söker vi:

 

 
 
 
 
 
 

Sjuksköterskor


Tre Stiftelser söker nu sjuksköterskor
som vill göra skillnad och skapa äldreomsorg i mästarklass!
Drömmer du om att jobba på en arbetsplats där de boendes behov styr, där allt är möjligt och där du också kan utvecklas i din roll som sjuksköterska? Många av de boende har sjukdomar som behöver behandling eller har begränsningar som ibland hindrar dem i livet, och självklart är detta viktiga delar i ditt arbete som sjuksköterska – men vi är övertygade om att alla professioners största fokus skall ligga på det friska, på resurserna och på att skapa mening och välbefinnande för de boende. Håller du med? Då tycker jag du skall läsa vidare.
 
Vi tror inte någon ingående beskrivning av arbetsuppgifterna som sjuksköterska på boende behövs. Det är de boendes behov som styr och din inställning och ditt engagemang avgör hur bra dagarna blir.
 
Arbetsmiljöarbetet inriktas på att främja hälsa och förebygga ohälsa, där friskvård är ett naturligt inslag. På Tre Stiftelser erbjuder vi kompetensutveckling årligen för alla medarbetare. Vi har ett utbildningsprogram med varierande innehåll efter verksamhetens behov. Du kan också söka stipendie för kompetensutveckling eller för att göra något intressant studiebesök. Drömmer du om att läsa vidare till specialistsjuksköterska kommer vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga din dröm. Kompetensutveckling handlar också om att ha roligt. Nyligen har medarbetare och boende spelat in en musikvideo för att påverka och visa vad en riktigt bra äldreomsorg är. Titta på videon på youtube – klicka på länken nedan eller sök på Youtube på ”Tre Stiftelser det är vi!”
 

 
Kvalifikationer:
Vi söker sjuksköterskor till flera av våra adresser. Vi blir extra glada om du dessutom är specialistutbildad sjuksköterska. Det är önskvärt att du har förskrivningsrätt. Tidigare arbetserfarenhet inom äldreomsorgen är meriterande. Vi söker även timvikarier.
 
Du liksom vi ser möjligheter istället för hinder, är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund som genomsyras av det salutogena förhållningssättet. Vi vill att du efter att du landat i ditt nya arbete har ett fördjupat uppdrag och kan driva något område såsom exempelvis dokumentation, kultur, kost, demens etc. Du har lätt för att skapa goda relationer både med kollegor, boende och anhöriga och är gärna omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Du är positiv till utveckling och vill gärna lära nytt. Vi ser helst att du gillar hälsosamma vanor och är rökfri.
 
Ler du just nu och tänker wow vilken spännande arbetsgivare? Då kanske vi är rätt för dig och du rätt för oss. Fatta pennan och skriv din ansökan idag. Välkommen till oss!
 

Anställningens omfattning:
Vi söker tre nya sjuksköterskor tillsvidare samt timvikarier.

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse
 
Lön: Månadslön

Sista ansökningsdag: 31 oktober

 
För mer information kontakta:

Enhetschef Maria Pettersson tel 0702-364013
Vårdförbundet Stina De Frumerie tel 031-70 42 740,

 
Följ oss gärna på facebook – Tre Stiftelser.
 
Intervjuer kan eventuellt komma att ske löpande under ansökningstiden.
 Lustgården
Dagens husman: Fiskgratäng med räkor, musslor och sparris, serveras med ris.
Nytt eller lätt: Färsbiff med kapris och rödbetor, serveras med en skysås, pressgurka samt stekt potatis.
Dagens vegetariska: Soyafärsbiff med kapris och rödbetor, serveras med en skysås, pressgurka samt stekt potatis.

Café Ärtan - Dagens husman: Stekt falukorv med gräddstuvad vitkål,senap och kokt potatis
Nytt eller lätt: Vegetariska biffar med franska grönsaker och potatismos