”Kan man aldrig få en blodig biff?!”


När Tre Stiftelsers hyresgäster säger vad de tycker så rättar vi oss efter dem. Att ständigt utveckla köket mot mer variation, flexibilitet och kvalitet är vårt jobb och stora nöje. Med hjälp av en kontinuerlig kontakt med omvärlden finner vi inspiration och gnista att skapa tidens mat. I vår ordnar vi gourmetkvällar speciellt för er som längtar efter särskilda smaker och upplevelser, t ex oxfilé som är röd inuti.


För tillfället är Thomas Abrahamsson kökskonsult i Vegahusens kök och kommer bl a hålla i en Gourmetkväll den 23:e februari. Thomas har varit med i Juniorkocklandslaget och arbetat som kock på både Fond och Thörnströms Kök, därtill har han varit kökschef på Mr P och Toso.


På femrättersmenyn i Träffpunkten den 23:e feb finns det totalt 15 platser.
Plats bokas i Ärtan. Kostnad 300:-/person



Lustgården
Dagens husman: Kokt, lättrimmad torsk med en tomat och sardellcreme serveras med pasta al Genovese.
Nytt eller lätt: Grillad majskyckling med rostade svartrötter, svamp och zucchini, serveras med portvinsky samt saltbakad potatis.
Dagens vegetariska: Grillad selleriburgare med rostade svartrötter, svamp och zucchini, serveras med portvinsky samt saltbakad potatis.

Café Ärtan - Dagens husman: Stekt vårmakrill serveras med gräddkokt bladspenat och kokt potatis
Nytt eller lätt: Lammchorizo med tzatziki och klyftpotatis